Gå til indhold

Er du blevet ringet op? 

Er du blevet ringet op?
Eller er du eller din virksomhed blevet kontaktet angående månedlig støtte?
Hvis ja, skyldes det, at DøvBlinde Danmark i øjeblikket ringer til potentielle bidragsydere for at spørge, om de vil være faste støtter.

Hvis du ikke allerede støtter os, og vi har ringet til dig, kan det være, fordi du har angivet i en online quiz, at du ville være interesseret i vores sag, og gerne vil have mere information om muligheden for at blive bidragsyder af DøvBlinde Danmark.

DøvBlinde Danmark samarbejder med fundraisingbureauet Takk.

Takk ringer fra nummeret +45 32 63 90 62

Vi ringer, fordi det gør en forskel. Arbejdet hos DøvBlinde Danmark er fuldstændigt afhængigt af bidrag fra enkeltpersoner og virksomheder, og vi stræber efter at indsamle bidrag så omkostningseffektivt som muligt. Det gør vi for at så mange penge som muligt kan anvendes til forskellige projekter, støtte og rådgivning til døvblinde.

Er det sikkert? 

For at tilmelde dit bidrag til MobilePay skal vi bruge dit telefonnummer, og du skal selv godkende bidraget. For at skabe tryghed om denne måde at arbejde på har vores brancheforening, ISOBRO, som TAKK er partner med, udsendt en pressemeddelelse sammen med PBS og Finansrådet.

Se pressemeddelelse fra ISOBRO og Finansrådet på ISOBROs hjemmeside. 

Kan oplysningerne misbruges? 

Oplysningerne kan ikke misbruges til at hæve penge fra din konto. Pengeinstituttet er garant for, at det kun er kontoindehaveren, der kan hæve penge. DøvBlinde Danmark bruger oplysningerne til at tilmelde dit bidrag til MobilePay.

Hvem kan du kontakte? 

Hvis du har spørgsmål om MobilePay, sikkerhed eller andet relateret til det ovenstående, er du velkommen til at skrive til mail@dovblinde.dk
Hos os føler døvblinde sig set, hørt og inkluderet i et vigtigt fællesskab.

Læs mere om…

Kvinde aflæser label med lup

Hvad er døvblindhed?

Definitionen på døvblindhed er en kombineret nedsættelse af syn og hørelse i en sådan grad, at det er vanskeligt for de nedsatte sanser at kompensere for hinanden. 

Årsberetningen 2023

Årsberetningen er klar!

Så er Årsberetningen klar! Læs om årets begivenheder og bliv klogere på formandens visioner for fremtiden. Beretningen fås i flere forskellige versioner og kan downloades her

Døvblinde vandrer sammen med ledsagere i skoven

Arrangementer

DøvBlinde Danmark holder masser af kurser, temadage og udflugter, så du kan altid finde noget, der passer dig. Vi tager hensyn til lyd- og lysforhold og værner om det stærke fællesskab